1. iskolalátogató foglalkozás ovisoknak

Az október 9-i időpontunk is betelt. A további érdeklődőket a következő, november végi foglalkozáson tudjuk fogadni. November elején pontosítjuk ennek dátumát és jelentkezni is akkortól lehet majd. 

*********************************************************************

A nagy érdeklődésre való tekintettel október 9-én 17 órától még egy foglalkozást tartunk leendő elsősöknek. Kérjük,itt jelentkezzenek!

**********************************************************************

AZ 1. ISKOLALÁTOGATÓ PROGRAMUNKRA SAJNOS NEM TUDUNK TÖBB JELENTKEZŐT FOGADNI. A 2. ismerkedő foglalkozás időpontját hamarosan közzétesszük honlapunkon.

**********************************************************************

A 2016/2017-es tanévben az 1. osztályba készülőknek a Babérliget Iskola október 8-án 17 órától szervezi első iskolalátogató programját.

A programot azoknak ajánljuk, akik a Babérliget Iskola iránt komolyabban érdeklődnek. A 4 alkalomból álló foglalkozássorozat ideje alatt lehetőség nyílik megismerkedni az iskola pedagógusaival. A foglalkozásra a gyerekeket és szülőket együtt várjuk. A helyszín: Babérliget Iskola Tárogató u. 2-4., 2. emelet.

Az iskolalátogató program térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük itt jelentkezzenek!

 

 

Hozzászólás, vagy Visszakövetés

Hozzászólás

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory