Korábbi bejegyzések: ‘Kezdőlap’

Street Art kiállítás

A hetedikesek a Budapest Street Archaeology névre keresztelt, a nemzetközi Street art mozgalom honi vonatkozásait felsorakoztó tárlatot látogatták meg. A művészeti stílus meghatározó magyar alkotóit, projektjeit, tárgyi emlékeit és dokumentumait ismerhették meg a Deák17 Galériában.

CsütörTÖK PARTY

Alszik a város szoba, undorító szoba, Halloween barkács szoba, múmia szoba, koponya díszítő szoba…nem, nem a Lakáskultúra magazin legfrissebb számának tartalomjegyzékéből idézünk. A Babérliget Tök Party néhány állomásának megnevezését soroltuk fel. A rendezvényen készült képek ide kattintva lapozgathatóak.

Felelős állattartás

“Autót sem veszünk úgy, hogy nincs meg a jogosítványunk. A kutyához is ugyanígy vizsga kellene.” Csányi Vilmos A felelős állattartás alapszabályairól, a kutyák kommunikációjáról, testbeszédének értelmezéséről tanultak a gyerekek 2 és 4 lábú vendégeinktől. További fotók itt

Erdőmentő küldetésen a harmadikosok

A harmadikosok egy látványos és kalandos kiállításon jártak a Vajdahunyadvárban, egy segélykérő erdőlakó hívására kijátszották az éjjeli bogárőrség éberségét, nem fogott ki rajtuk az ordasok tudáspróbája és a trükkös erdei színkód sem.  

Sporthírek

Kihasználtuk a kedvező időjárási körülményeket és számos szabadtéri mozgolódásra vettük rá a gyermekeket (nem kellett sokáig győzködni őket). Hétfőn kirándultunk, szerdán és csütörtökön a kerületi focikupáról hozta el mindkét csapatunk a harmadiknak járó érmet és szintén csütörtökön az udvaron épített akadálypályán gurulhattak végig a biciklisták és a rolleresek.

Osztályképek

További fotók itt

Osztálykirándulások

További képek itt

Fröccs-terasz

…a hagyományos szülői bál szerény kültéri kistesója. Jó volt veletek fröccsözni a hosszú kihagyás után! További képek itt

Kiselőadások nagy bemutatója

A tanév során készített legszuperebb prezentációkból hallgattunk meg néhányat. Az előadásokat a zsűritagok – köztük egy kommunikációs szakértő apuka is – igen nagyra értékelték. A gyerek is szívesen hallgatták a Zeppelinről, a jobb és bal agyféltekéről vagy épp a Végtelen történetről szóló, a közönséget is bevonó izgalmas prezentációkat.

Óbudai Danubia kamarazenekar

Az Óbudai Danubia kamarazenekar koncertjét hallgathattuk meg az iskolaudvaron.  

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory